KIES UW STIJL

BRUINE KROEG

Geeft uw feest of event een huiselijke sfeer. Door de schaarse verlichting en donker bruine kleuren creëren we een sfeervolle setting.

ELEGANCE

De naam zegt het al. Onze Elegance lijn is elegant en subtiel. Uitermate geschikt voor de wat ingetogener feestjes, zoals bijeenkomsten, recepties of presentaties. Combineer de zwarte elegantie met een kleur die bij uw bedrijf of feestje past. Zo geeft u uw eigen kleur aan uw evenement.

FESTIVAL

Een strak, modern design of gaat uw voorkeur uit naar een kleurrijk en hip design. Met de festivalsfeer maakt u van iedere gelegenheid een feestje! Wij kunnen u hier uiteraard bij helpen.

LAGUNA

De Laguna look is werkelijk overal toepasbaar. Binnen of buiten; het maakt niet uit. Met deze stijl maakt u elke feestje tot een succes. De vele mogelijk en ruime collectie barren, stoelen, statafels en tafels geven u de mogelijkheid om elke sfeervolle setting te creëren. Wij helpen u daar natuurlijk graag bij.

KRETA

Kreta heeft een mooi en uniek design. Het is een echte eye-catcher die past in vrijwel iedere feestinrichting! 

LOUNGE

Met de lounge look creëert u een relaxte sfeer. Ga lekker achterover in de bank zitten voor een ontspannen bijeenkomst.

PORTOFINO

De Portofino lijn is hoogglans wit en heeft hierdoor een chique uitstraling. Deze lijn is voor ieder event inzetbaar en met elke kleur te combineren.

ROBUUST

Met onze Robuust lijn geeft u een stoer karakter aan het event. Door de combinatie van staal en hout wordt deze uitstraling gecreëerd.

SANTORINI

Altijd sfeervol is onze santorini lijn. Deze moderne en strakke witte lijn werkt met ingebouwde ledverlichting, welke op diverse kleuren ingesteld kan worden.

WOOD

Wenst u een romantische of juist een hele stoere uitstraling? Dit kunt u beide creëren met deze lijn. Van barren, tafels, zuilen tot picknicksets. Ons assortiment is erg uiteenlopend.

WEDDING

De mooiste dag van uw leven. Daar dragen wij graag aan bij. Met onze Wedding look collectie maken we uw feest compleet. Van stoelen, tafels en mobiele barren tot aan de kleinste decoratie op tafel. Onze deskundige stylistes maken het af. Tot in de puntjes. Vraag naar de ongekende mogelijkheden voor uw feestje. Wij helpen u graag.

U KUNT NIET KIEZEN? WIJ ADVISEREN U GRAAG!

0546-824257
0